ACTUAL
1 min read
222

Sărbători Pascale, fără incidente majore

aprilie 26, 2022
0
Sărbători Pascale, fără incidente majore

Peste 200 de jandarmi au fost la datorie în perioada 22-26 aprilie, în zona de competență teritorială, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță Sărbătorile Pascale. Asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul manifestărilor religioase care au avut loc în județul Mehedinți a fost principala misiune a jandarmilor.
Astfel, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situații de tulburare gravă a ordinii publice.
În perioada 22-26 aprilie, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, mai exact 2 avertismente și 8 amenzi, în valoare totală de 15.100 de lei pentru fapte precum tulburarea ordinii și linistii publice, adresarea de injurii și expresii jignitoare, nerespectarea de către proprietari a măsurilor privind deținerea câinilor agresivi în spațiul public.
În perioada următoare jandarmii mehedințeni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.

Related Posts