Mulți dintre jandarmi nu sunt la prima acțiune de donare de sânge, și vor continua să ofere o șansă la viață persoanelor care se confruntă cu grave probleme de sănătate, ori de câte ori este posibil.


Plutonier adjutant Ciochină Nicolae, unul dintre cei mai vechi donatori de sânge: ,,Mi se pare un gest firesc de a ajuta persoanele aflate în suferință și nu ezit să întind o mână de ajutor atunci când este cazul. Indiferent că a fost vorba despre prieteni, colegi, sau familiile colegilor, am donat sânge de peste 20 de ori și poate că am contribuit la salvarea unor persoane, iar pentru mine acest lucru contează foarte mult”


Lt. Dragomir Ionel, plt. adj. Fundeanu Ion, plt. adj. șef Miloșescu Gheorghe, personal contractual Mirea Dorel, sunt câțiva dintre colegii noștri care au donat sânge de peste 15 ori, în diverse campanii demarate de unitate sau alte instituții, dând dovadă de empatie și solidaritate, față de cei aflați în suferință.


Printre participanții la activitatea de astăzi, se numără și colegele noastre, plt.maj. Marcu Danca și sg. maj. Bora Ionela, care, de asemenea, știu cât este de important să oferi o șansă la viață celor care se află în situații limită.


Apreciem spiritul civic al colegilor noștri, dar, indiferent de numărul de acțiuni de donare de sânge la care au participat, jandarmii continuă să se mobilizeze la acțiuni de acest gen, pentru că sunt parte a comunității, iar prin puterea exemplului, doresc să sensibilizeze cât mai multe persoane cu privire la importanța donării de sânge.


Transmitem mulțumirile noastre personalului din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Mehedinți pentru că ne sunt aproape și pentru modul profesionist în care își desfășoară activitatea!

Related Posts