Ziua de 22 decembrie are o semnificație importantă pentru România, mai exact, se împlinesc 33 de ani de la Revoluția Română din anul 1989. Cu această ocazie, a fost organizată o ceremonie militară care s-a desfășurat pe strada Crișan, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin. Liberalii din județul Mehedinți au fost prezenți la acest eveniment și au transmis mesaje în memoria celor care și-au sacrificat viața pentru țară.

„În Decembrie 1989, regimul comunist a fost înlăturat cu prețul de sânge al eroilor care s-au jertfit pentru ca azi România să fie o țară liberă și democratică. Avem datoria să cinstim memoria martirilor revoluției și să luptăm mai departe pentru idealurile democrației pe care ne-am dorit-o atât de mult!”, a declarat subprefectul județului Mehedinți, Cosmina Stanomir.

„Am participat astăzi la ceremonia militară prilejuită de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății pentru a aduce un pios omagiu celor care au ieșit în stradă și au murit pentru un viitor mai bun. Revoluţia Română a învins frica, a învins regimul totalitar şi a ridicat o naţiune liberă. Cu toții avem datoria să consolidăm demnitatea și solidaritatea națională dobândite prin sacrificiul compatrioților noștri, care și-au dat viața, pentru ca noi și generațiile care vor urma să ne bucurăm de libertate”, a declarat subprefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel.

Related Posts