Echipajul de intervenție aflat în misiune ieri, în jurul orei 22.30, a observat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropiere de intersecția cu str. Antoninii, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, o persoană întinsă pe asfalt. Jandarmii au constatat că bărbatul era conștient, cu multiple plăgi care sângerau, iar din cele relatate de persoanele adunate la fața locului, a rezultat că bărbatul fusese victima unui accident rutier.
„Colegii noștri au intervenit de urgență pentru a acorda primul ajutor bărbatului rănit, comunicând în permanență cu acesta, pentru a-l ține conștient până la sosirea ambulanței. La fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat bărbatului în vârstă de 54 de ani îngrijirile de specialitate, după care acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe. Echipajul de intervenție a rămas în zonă pentru a crea un perimetru de siguranță în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Mehedinți.
Totodată, și poliția municipiului Drobeta-Turnu-Severin a fost sesizată ieri, de un participant la trafic cu privire la același accident rutier.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 54 de ani, din Drobeta-Turnu-Severin în timp ce traversa bulevardul Tudor Vladimirescu prin loc nepermis, a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 37 de ani. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinți.

Related Posts