Polițiștii de frontieră din Mehedinți au descoperit 17 cetăţeni din Irak şi Siria, înghesuiți în portbagajul unui autoturism, care a fost implicat într-un accident rutier.

”În data de 17 iulie, în cadrul unei misiune specifice, poliţiştii de frontieră au executat un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport. La vederea poliţiştilor de frontieră, un conducător auto aflat la volanul unui autovehicul de teren a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control. În scurt timp, poliţiştii de frontieră au identificat autovehiculul, care a fost implicat într-un accident”, a anunţat Poliţia de Frontieră.

După ce au fost descoperiți în portbagaj agenții au solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare.

După verificări au descoperit că erau din Irak şi Siria și încercau să traverseze țara ilegal.
Poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi desfăşoară activităţi la faţa locului cu privire la accidentul rutier.

Totodată, poliţiştii de frontieră desfăşoară acţiuni specifice pentru identificarea şoferului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

About Author
Mirela Popescu
View All Articles
Check latest article from this author !
Sărbătoare la Tismana! A fost resfințită Biserica ,,Sfântul Ierarh Nicolae”
Cine poate cumula pensia cu alte venituri?
Stațiile ITP se închid!

Stațiile ITP se închid!

septembrie 23, 2024

Related Posts