Elevii mehedințeni vor începe școala săptămâna viitoare și cu această ocazie vor avea parte de o serie de beneficii.

Viceprimarul Daniel Cîrjan a anunțat care sunt programele pentru elevi care au fost demarate de către reprezentanții liberali din Guvern.

”Programul „Masă caldă” va avea ca beneficiari mii de elevi care învață în 14 unități de învățământ din judetul Mehedinti, și anume Școala Gimnazială Gruia, Husnicioara, Bâcleș, Vânători, Butoiești, Punghina, Căzănești, Jiana, Livezile, Salcia, Isverna, Breznița Ocol, Tâmna, Malovaț.

Tichetele sociale în valoare de 500 de lei se vor acorda preșcolarilor și elevilor defavorizați pentru achiziționarea de rechizite școlare, in județul Mehedinti fiind vorba de 3452 de beneficiari anul acesta.

PNRAS (Programul National pentru Reducerea Abandonului Scolar) se adresează unităților de învățământ preuniversitar de stat care au o rată de abandon școlar ridicată, 21 de unități școlare beneficiare din județul Mehedinți fiind beneficiare: Scoala gimnaziala nr.5 Drobeta Turnu Severin, Liceul Teoretic Cujmir, Scoala gimnaziala Grozesti, Strehaia, Gruia, Cerneti, Dumbrava de Jos, Bacles, Balacita, Simian, Hinova, Garla Mare, Vladaia, Tamna, Butoiesti, Gogosu, Punghina, Corlatel, Jiana, Livezile, Ilovita”, a transmis liderul liberal.

Related Posts