La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți, efectuează 4 percheziții domiciliare, în municipiul Drobeta Turnu Severin, în două cauze penale.

Prima cauză are ca obiect traficul de droguri de risc și mare risc, iar cercetările se desfășoară cu privire la un bănuit care ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină), către consumatori din județul Mehedinți.

În cea de a doua cauză, cercetările sunt efectuate cu privire la infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc, reținute în sarcina a doi bănuiți care, pe parcursul anului 2023, ar fi deținut și comercializat droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină și ecstasy) către consumatori din județul Mehedinți.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți vor fi conduse mai multe persoane, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Related Posts