Dezbaterile despre perioada alegerilor prezidențiale și parlamentare au luat sfârșit!
Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL a declarat că în viitoarele alegeri prezidențiale, românii vor avea de ales între cei care alimentează conflictele politice și cei care pot aduce țării o conducere de dreapta, puternică, în slujba oamenilor și a României.
,,Mă bucur că am ajuns la un acord cu privire la data alegerilor și că acestea vor fi la termen. În vederea următoarelor alegeri, ne vom angaja într-o campanie constructivă, axată pe viziunea noastră pentru țară și pentru bunăstarea românilor, mai degrabă decât pe denigrarea adversarilor, așa cum se obișnuiește adesea în politică.
În viitoarele alegeri prezidențiale, va trebui să alegem între cei care alimentează conflictele politice și folosesc populismul și egoismul în activitatea lor și cei care pot aduce țării o conducere de dreapta – puternică, liberală, în slujba oamenilor și a României”, a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă, pe rețelele sociale.
Alegerile prezidențiale din România se vor desfășura pe 24 noiembrie (primul tur), respectiv 8 decembrie 2024 (al doilea tur),
Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, românii vor fi la urne să aleagă noul Parlament.

Related Posts