A FOST PUSĂ ÎN FUNCŢIUNE MICROCENTRALA PE GAZ

Autor

A fost pusă în funcțiune microcentrala cu alimentare pe gaze naturale amenajată în cartierul ANL din Drobeta Turnu Severin. Cazanele pot asigura căldură și apă caldă pentru 460 de locuințe.

Dacă proiectul va fi un success, iar prețul gigacaloriei va fi unul rezonabil, aceste microcentrale de cartier vor putea fi o soluție viabilă la problema încălzirii municipiului nostru!

Lucrările au fost executate de S.C. Mehedinți Gaz în cadrul unui proiect pilot inițiat de ministrul Virgil Popescu și aprobat în Consiliul Local, ca urmare a unui proiect al consilierilor liberali

 

ÎN URMĂ CU O SĂPTĂMÂNĂ S-A FĂCUT PROBA LA MICROCENTRALĂ

 ,, Astăzi au avut loc probele de casă pentru proiectul pilot de încălzire a blocurilor ANL, soluție care ar putea fi implementată în tot municipiul Drobeta Turnu Severin.

Alături de ministrul Virgil Popescu și de prefectul Cristinel Pavel, am constatat că probele privind funcționalitatea cazanelor la microcentrala de cartier au decurs normal, urmând ca în câteva zile să se furnizeze căldură și apă caldă pentru 460 de apartamente”, a precizat viceprimaul Daniel Cîrjan.

Aceasta este prima soluție concretă de rezolvare pe termen lung a problemei încălzirii municipiului nostru și este pusă în aplicare ca urmare proiectului consilierilor locali liberali, la inițiativa ministrului Economiei!

Article Categories:
ACTUAL