ACCES LIMITAT, LA MUZEUL REGIUNII PORȚILOR DE FIER

Autor

Pentru o perioadă de 14 zile, în cadrul Muzeului Regiunii Porților de Fier, punctul muzeistic Gura Văii și Filiala Orșova, s-au impus mai multe măsuri care privesc accesul și contactul cu publicul vizitator ce trebuiesc respectate. 

Accesul vizitatorilor este permis până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Mai exact, maximum 35 de persoane la muzeul Regiunii Porților de Fier, 12 persoane la punctul muzeistic de la Gura Văii și 8 persoane la Filiala Orșova. 

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS – CoV – 2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS – CoV – 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-CoV-2.

Article Categories:
ACTUAL