vineri, septembrie 22, 2023
AcasăACTUALActivități preventive desfășurate de polițiștii mehedințeni

Activități preventive desfășurate de polițiștii mehedințeni

Traficul și consumul substanțelor stupefiante, violența domestică și infracțiunile contra patrimoniului au devenit o reală problemă în societatea din zilele noastre. Astfel, polițiștii mehedințeni continuă acțiunile pentru prevenirea și stoparea acestor fenomene. Una dintre acțiuni s-a desfășurat ieri, 23 august. 

Activitățile derulate de forțele de ordine au avut drept scop prevenirea și conștientizarea efectelor consumului de droguri, riscurile la care se expun consumatorii, dar și recunoașterea semnelor consumului de droguri la persoanele vulnerabile.

Totodată, cetățenii au fost informați cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor violenței domestice și creșterea gradului de protecție al victimelor prin activități de popularizare a ordinului de protecție, cât si informarea cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului prin recomandări făcute populației pentru a nu fi victime ale furturilor, tâlhăriilor etc”, se arată într-un comunicat al I.P.J. Mehedinți. 

Totodată, polițiștii mehedințeni au anunțat că astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

ARTICOLE SIMILARE