sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăPOLITICAlegeri la PSD Mehedinți: Cine este președintele și care a fost atmosfera

Alegeri la PSD Mehedinți: Cine este președintele și care a fost atmosfera

Filiala PSD Mehedinți a organizat alegeri interne pentru a-și desemna noua echipă de conducere, în prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu și a altor lideri de la conducerea centrală.

Pe perioada desfășurării a avut loc și un incident: un bărbat a leșinat în timpul evenimentului.

Prin votul celor 550 delegați la Conferința Județeană a PSD Mehedinți, am primit un nou mandat de președinte, în prezența conducerii centrale a PSD, președintele Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, miniștrii Alexandru Rafila, Petre Daea, Adrian Cîciu și a președintelui TSD, Mihai Ghigiu. Reconfirmarea în funcția pe care o dețin din anul 2014 este dovada că împreună cu colegii mei, din cadrul PSD Mehedinți, facem o echipă bună și îi asigur că voi avea, în continuare, ca prioritate, menținerea Organizației pe locurile fruntașe la nivel național și continuarea proiectelor administrative pentru locuitorii județului Mehedinți! Le mulțumesc tuturor celor care au participat la Conferința Județeană și mulțumesc conducerii centrale a PSD că a fost alături de noi! Îl felicit pe Marius Screciu pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD Mehedinți, obținut astăzi și pe secretarul executiv, Liviu Mazilu, reconfirmat, de asemenea, pentru un nou mandat! Felicitări, Ionică Negru, pentru noul mandat de trezorier și întregii echipe din cadrul conducerii PSD Mehedinți! Suntem cea mai mare organizație politică din județul Mehedinți și împreună, suntem puternici”, a transmis președintele reales al organizației PSD Mehedinți.

”În această seară, în prezența domnului președinte Marcel Ciolacu, a domnilor miniștri Sorin Grindeanu, dr. Alexandru Rafila, Adrian Câciu și Petre Daea, și a domnului secretar general Paul Stănescu, am fost votat în funcția de prim-vicepreședinte al P.S.D. Mehedinți în cadrul Conferinței Județene de Alegeri. Le mulțumesc pentru susținere și încredere atât invitaților, cât și delegaților prezenți și îl felicit și îi urez succes, la rândul meu, președintelui reales al P.S.D. Mehedinți, domnul Aladin Georgescu. Funcția de prim-vicepreședinte este o funcție care mă onorează și pe care o voi reprezenta la valoarea și așteptările tuturor social democraților. Organizația județeană împreună cu organizația locală a P.S.D. au format o echipă în adevăratul sens al cuvântului, iar rezultatele obținute la alegerile din ultimii trei ani, dar și proiectele implementate în comun ne îndreptățesc să spunem că suntem printre cele mai eficiente organizații politice la nivel național”, a transmis și Marius Screciu.

ARTICOLE SIMILARE