vineri, septembrie 22, 2023
AcasăECONOMICBani de la CJ pentru proiecte de investiții în Severin

Bani de la CJ pentru proiecte de investiții în Severin

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că 10 milioane de lei din bugetul județului au fost alocate primăriei din Drobeta Turnu Severin pentru proiecte de investiții.

Astfel, în cadrul ședinței Consiliului Județean de astăzi (luni n.red.), am supus spre aprobare un contract de asociere între Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Drobeta-Turnu Severin, pentru a aloca din bugetul județului, suma de 10 milioane lei. Nouă milioane lei vor acoperi peste 80% din sumele necesare construirii unui număr de 10 parcări în municipiu, iar un milion lei va merge la reabilitarea mai multor locuri de joacă. Obiectivele de investiții au fost stabilite de primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, iar eu mi le-am asumat în urma discuțiilor pe care le-am avut”, a transmis Aladin Georgescu.


Edilul Marius Screciu a fost prezent la ședința de Consiliu Județean unde a explicat necesitatea construirii unor noi parcări în oraș, după ce în ultimii ani numărul autoturismelor a crescut considerabil.

Pe de altă parte, locurile de joacă din municipiu nu au fost reabilitate de foarte mulți ani și au nevoie de reparații serioase pentru siguranța copiilor”, a mai transmis Aladin Georgescu.

ARTICOLE SIMILARE