Beneficile consumului de miere cu lămâie

Autor

De beneficiile consumului de miere cu lămâie ar trebui să se bucure fiecare persoană aproape zilnic. Atât mierea, cât și lămâia au proprietăți extraordinare pentru sănătate.

Mulți oameni preferă să folosească miere, spre deosebire de zahărul granulat sau de alți îndulcitori, deoarece această substanță dulce pură are și proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare impresionante.De exemplu, mierea poate fi stocată aproape pe termen nedefinit, deoarece microorganismele nu prea se pot dezvolta în miere.

În afară de conținutul său de zahăr intens, mierea conține, de asemenea, cantități mici de alte vitamine și minerale critice, printre care riboflavina, fierul, zincul, vitamina B6 și fibrele dietetice, printre altele.

Simptomele deficitului de magneziu și ce e de făcut pentru a remedia problema

Sucul de lămâie are un ingredient activ numit acid citric, care este folosit în mod obișnuit ca agent de curățare, deoarece are proprietăți antibacteriene și antiseptice puternice.

Lămâia, sucul de lămâie și uleiul esențial de lămâie sunt, de asemenea, importante pentru practicienii de medicină alternativă sau naturală, datorită nivelurilor ridicate de antioxidanți și fitonutrienți prezenți în acest fruct.

Cu toate acestea, în timp ce lămâile sunt stimulente excelente de sănătate naturale, ele devin și mai puternice (și gustoase) atunci când sunt combinate cu miere.

Cum să faci o băutură de miere cu lămâie?

Stoarceți o jumătate de lămâie într-un pahar de apă caldă și apoi amestecați o linguriță de miere.

Ar trebui să se dizolve în amestecul cald, lăsându-vă un tonic delicios pentru corp și minte!

Când majoritatea oamenilor vorbesc despre combinarea mierii și a lămâii într-un fel de booster super-alimentar, ei se referă de obicei la apa cu lămâie și miere.

Cum să faci o mască de faţă cu miere și lămâie?

Este foarte simplu: amestecați o lingură de miere și sucul de la jumătate dintr-o lămâie stoarsă.

Aplicați acest amestec peste tot pe față, mai puțin zona ochilor. Puteți spăla această mască cu apă caldă după ce ați lăsat-o să acționeze 30 de minute.

Veți fi șocați de rezultatele uimitoare, deoarece pielea va fi limpede, hidratată și strălucitoare cu o sănătate bună!

Article Categories:
LIFESTYLE