sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăACTUALCe spune premierul Ciucă despre cota unică și impozitare

Ce spune premierul Ciucă despre cota unică și impozitare

Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni, 20 mai, că în acest moment, cota unică trebuie aplicată așa cum este ea stabilită și cum a fost prevăzută inițial.

Eu am spus că, în acest moment, cota unică trebuie aplicată așa cum este ea stabilită și cum a fost prevăzută inițial. S-a discutat și am discutat cu reprezentanții Consiliului Fiscal și în urma discuțiilor și a analizelor pe care le-au prezentat, am discutat să facem în așa fel încât cota unică să fie într-adevăr cotă unică”, a declarat prim – ministrul.

Totodată, premierul a precizat că nu este vorba de modificarea taxelor la companii.

Tocmai am discutat și am afirmat că, în acest moment în care am putut să vedem că măsurile economice luate, de sprijin al investițiilor, au contribuit la menținerea echilibrului economic și chiar la o creștere economică substanțială, față de de trimestrul precedent și față de perioada similara a anului trecut. Nu cred că ar fi o bună practică, la nivelul Guvernului, să modificăm sistemul de taxare al companiilor. Sunt alte măsuri fiscale la care specialiștii în domeniu lucrează și pe care, sunt convins că le vor aduce și le vor prezenta coaliției, după care, în momentul în care, în interiorul coaliției vom analiza și vom lua o decizie, o vom prezenta public”, a mai explicat Ciucă.

ARTICOLE SIMILARE