CEREMONIE ORGANIZATĂ DE ZIUA MARINEI

Autor

Data de 15 august nu are doar o semnificație religioasă, ci odată cu sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului poporul român celebrează și ziua Marinei. 

Cu acest prilej, a avut loc o ceremonie organizată la Constanța. La aceasta au participat, președintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, dar și alți membrii ai Guvernului. 

În calitate de ministru al Afacerilor Interne, le mulțumesc și îi felicit pe marinarii din cadrul Poliției de Frontieră pentru modul exemplar în care își fac datoria, cu profesionalism și seriozitate, pentru contribuția lor la menținerea unui mediu stabil de securitate în regiune. Protejarea frontierei maritime și fluviale reprezintă un efort continuu, cu atât mai intens într-un context geostrategic în continuă evoluție, într-o perioadă în care provocările specifice sunt dintre cele mai diverse.Actuala tendință de creștere a fluxului migrator constituie o astfel de provocare, căreia sunt sigur că polițiștii de frontieră români îi vor face față cu maximă eficiență și responsabilitate.” a transmis Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne într-o postare publică pe pagina sa oficială.

Article Categories:
ACTUAL