CFR CLUJ, ÎNFRÂNGERE DUREROASĂ ÎN EUROPA LEAGUE

Autor

CFR Cluj a fost învinsă în prima manșă a play-off-ului Europa League de campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 4-0.

În ciuda rezultatelor excelente din liga 1, unde a reușit să obțină maximul de puncte din cele 5 partide disputate, parcursul echipei clujene în competițiile europene din sezonul actual lasă de dorit. 

A doua manșă dintre cele două echipe va avea loc joi, 26 august, la 21:30 pe stadionul Constantin Rădulescu.

Chiar dacă va fi eliminată din Europa League, CFR Cluj mai are o șansă în grupele Conference League, cea de-a treia competiție europeană care debutează anul acesta. 

După acest eșec usturător, Marius Șumudică a fost întrebat dacă are de gând să se despartă de campioana României.

„Eu, de ce să plec? Și dacă am ofertă din Turcia care e problema? Am 2 ani contract la CFR, îmi respect contractul, suntem calificați în Conference, ne jucăm șansa la Cluj, vedem.”, a declarat Marius Șumudică.

Tehnicianul a fost întrebat și despre posibilitatea de a fi demis de către conducerea echipei din Gruia.

„Nu e problema mea, e problema conducerii, n-am niciun fel de problemă. Dânșii știu cel mai bine ce au de făcut. Cred că au văzut și dânșii meciul și își pot da seama cum am pierdut acest joc. Eu azi chiar am pregătit jocul cum am putut mai bine, dar nu pot să pregătesc astfel de greșeli personale, sunt erori impardonabile care nu pot fi antrenate. Ce să le mai spun? Să ridice capul, sunt pe primul loc în Liga 1. E diferență mare între Liga 1 și cupele europene, dar azi vă spun din nou că au fost niște greșeli greu de acceptat”, a mai afirmat Șumudică.

Article Categories:
ACTUAL