CIRCULAȚIE FEROVIARĂ BLOCATĂ, ÎNTRE ORȘOVA ȘI CRAIOVA

Autor

În această dimineață, în jurul orei 11, un vagon a deraiat de pe șine, în stația CF Balota. Este vorba despre al 12-lea vagon al unui tren care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Rail Cargo România. Acesta circula pe ruta Severin – Balota și avea în compunere 14 vagoane goale. Din acest motiv, traficul feroviar a fost oprit temporar. Personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere.
„Ca urmare a întreruperii traficului feroviar în stația Balota din județul Mehedinți, din cauza deraierii astăzi, 23 august 2021, în jurul orei 11, a unui vagon din compunerea unui tren de marfă privat, la acest moment este afectată circulația următoarelor trenuri:
IR 72 București Nord – Balota – Orșova – Budapesta: pe distanța Balota – Orșova se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto de la trenul IR 72 la tren suplimentar care va circula pe distanța Orșova – Timișoara Nord – Budapesta.
R 9014 Drobeta Turnu Severin – Balota – București Nord: este anulat pe distanța Drobeta Turnu Severin – Balota și va circula conform graficului din mersul trenurilor pe distanța Balota – București Nord.”, a transmis Compania Naţională de Căi Ferate

Article Categories:
ACTUAL