vineri, septembrie 29, 2023
AcasăACTUALCONCURSURI DIN SURSĂ EXTERNĂ, LA INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

CONCURSURI DIN SURSĂ EXTERNĂ, LA INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs, într-o primă etapă, 5 posturi vacante, dintre care 3 de ofițer de poliție și 2 de agent de poliție, prin încadrare directă.

Posturile vacante sunt în cadrul aparatului central și la nivelul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Maramureș, în specializări precum proceduri administrative și judiciare de azil, resurse umane, achiziții publice și analiză de risc.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări, la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră”. Începând de astăzi, 25 octombrie, pot fi transmise dosarele de înscriere, în volum complet, exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro .

Informații suplimentare privind participarea la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul prevăzut în anunț.

Totodată, la nivelul instituției, conform graficului de planificare, vor fi scoase la concurs și alte posturi vacante din domeniul de activitate pentru acoperirea deficitului de personal existent.

ARTICOLE SIMILARE