marți, septembrie 27, 2022
AcasăACTUALDouă gospodării din cartierul Schela, afectate de inundații

Două gospodării din cartierul Schela, afectate de inundații

Două gospodării din Cartierul Schela au fost inundate, seara trecută, în urma instituirii codurilor meteorologice Roșu și Portocaliu de averse torențiale, vijelii și grindină. 

La fața locului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta-Turnu-Severin, cu o autospecială de lucru și o motopompă transportabilă, pentru a evacua apa.

Pentru gestionarea posibilelor situații de urgență generate codurilor meteorologice Roșu și Portocaliu prognozate, în data de 5 iulie, la sediul I.S.U. Mehedinți a fost activat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, dar și grupa operativă a inspectoratului.  

Dispeceratul I.S.U. Mehedinți a transmis mesaje prin sistemul Ro-Alert către 11 Unități Administrativ Teritoriale pentru avertizarea populației din zonele de Nord și Vest ale județului, vizate de Codul Roșu meteorologic.

Echipele distribuitorului de energie electrică au fost în teren, noaptea trecută, pentru a acționa în mai multe localități din județ, unde s-a întrerupt curentul electric.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments