HANDBALIŞTII LUI ROUĂ ÎNCEP DUELURILE DIN DIVIZIA A!

Autor

După mulți ani de secetă în handbalul severinean, din toamna aceasta avem ocazia să vedem, din nou, în Sala Polivalentă, meciuri la nivel de seniori. AHC Drobeta va participa în sezonul competițional 2021-2022, al Diviziei A de handbal masculin și pune capăt unui anonimat total în care intrase un sport iubit la Drobeta-Turnu Severin.

Primul pas pe semicerc al noii echipe va fi sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 11, în Sala Polivalentă. Concitadinii își vor măsura forțele și vor încerca să pornească cu dreptul în fața primilor adversari din campionat: Unirea Sânnicolau Mare.

Cu un lot format în principal din seniori care desfășoară alte activități decât cele care fac obiectul domeniului sportiv, participarea fiind 100% benevolă, doar în timpul liber și in limita posibilităților, iubirea pentru sportul cu mingea mică îi unește în proiectul inițiat de Ionuț Rouă. De altfel, mulți dintre ei sunt foști colegi, care au activat până la începutul anului 2010 la HC Delignit.

AHC Drobeta va evolua în Divizia A, Seria C, alături de CSM Oradea, SCM Politehnica Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, CSM Reșița, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu și CS Universitatea Craiova.

Article Categories:
ACTUAL