ÎNCĂ UN PROIECT TRANSFRONTALIER ÎNCHEIAT CU SUCCES DE ISU MEHEDINȚI

Autor

În cadrul Proiectului „Întărirea capacităţii autorităţilor române şi sârbe de a reacţiona în caz de inundaţii şi cutremure”, derulat prin Programul Interreg – IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a organizat astăzi, 2 martie, o conferința de presă. Activitatea, în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele proiectului, s-a desfășurat în municipiul Drobeta Turnu Severin, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”.

În cadrul acestui proiect au avut loc mai multe campanii de informare preventivă a cetățenilor, adresate în special elevilor, în vederea creșterii gradului de conștientizare a riscurilor naturale existente la nivelul județului Mehedinți, dar și a regulilor și măsurilor ce trebuie adoptate înainte, pe timpul și după producerea inundațiilor și cutremurelor.

Totodată, au avut loc și activități de instruire la care au participat reprezentanții autorităților locale privind gestionarea acestor riscuri, dar și eficientizarea intervențiilor desfășurate în sprijinul comunităților.

Article Categories:
ACTUAL