luni, februarie 26, 2024
AcasăACTUALIncendiu izbucnit la o casă din localitatea Burila Mare. atenție la instalațiile...

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Burila Mare. atenție la instalațiile electrice!

Pompierii mehedințeni au intervenit ieri, 6 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Burila Mare.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare și Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără violentă și degajare mare de fum la o casă de locuit și anexele gospodărești aferente. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la locuințele învecinate. Acestea au cuprins casa de locuit, o bucătărie de vară, un garaj în care se afla un autoturism, o magazie de cereale și un depozit de unelte, suprafața totală afectată fiind de aproximativ 300 mp. 

Proprietara, o femeie, în vârstă de 48 de ani, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, aceasta suferind arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul capului și membrelor superioare. 

La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Burila Mare cu doi voluntari și o cisternă cu apă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

ARTICOLE SIMILARE