ÎNCERCUIT DE FLĂCĂRI

Autor

În jurul orei 14:00, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor unui incendiu, izbucnit la vegetație uscată, pe raza localității Ilovița, dar și pentru stingerea flăcărilor.
Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova, o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă s-au deplasat imediat la locul evenimentului.


Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de circa 70 de ani, care a suferit arsuri, după ce a încercat să-și igienizeze terenul.


După acordarea primului-ajutor medical, bărbatul a fost transportat la spital, în stare de conștiență, acesta suferind arsuri de gradul I și II, pe circa 30% din suprafața corpului.
Din fericire, cea de-a doua victimă, a suferit doar o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon, după ce a încercat să-i vină în ajutor bărbatului căzut la pământ. Persoana a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, ulterior fiind transportată la spital.

Article Categories:
ACTUAL