PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎNTR-UN CAZ DE ÎNȘELĂCIUNE

Autor

36 de mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare ieri, 8 septembrie, de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București  – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acestea au fost puse în aplicare pe raza Municipiului București și a județelor Ilfov, Prahova, Constanța, Brăila și Mehedinți, pentru un dosar penal aflat în instrumentare.

Este vorba de o  societate comercială, câștigătoare a unei  licitații publice, organizată de către o instituție publică, care nu ar  presta sau prestează parțial serviciile de dezinsecție și deratizare contractate, în spațiile aflate în patrimoniul instituției, conform Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cu sprijinul instituțiilor abilitate în domeniul sănătății publice se ridică și vor fi analizate probe de sanitație. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Article Categories:
ACTUAL