POLIȚIȘTII, ALĂTURI DE ELEVI, LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Autor

Peste 300 de polițiști, împreună cu jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, au acționat astăzi, 13 septembrie, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din tot județul, pentru un început în siguranță al noului an școlar.

Polițiștii Biroului de Siguranță Școlară s-au deplasat la sediul unităților de învățământ preuniversitar, în vederea relaționării cu conducerea acestora şi cu cadrele didactice responsabile de gestionarea fenomenului de violență școlară și bullying, respectiv cu consilierii educativi, în scopul identificării elevilor aflați în situații de risc sau vulnerabili.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au fost prezenți în apropierea școlilor, pe arterele de circulație intens tranzitate, pentru asigurare fluenței și siguranței traficului rutier. 

O atenție deosebită va fi acordată activităților educative-preventive și de verificare a gradului de siguranță rutieră conferit de autovehiculele special destinate transportului de elevi, precum și respectării normelor de protecție privind  răspândirea virusului covid-19.

Polițiștii urează tuturor preșcolarilor, școlarilor, dar și cadrelor didactice și părinților un an școlar plin de performanțe și succes!

Article Categories:
ACTUAL