POMPIERII ROMÂNI, EROI ÎN GRECIA!

Autor

Pompierii români plecați în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor s-au întors în țară. Aceștia au dus lupte grele cu flăcările și au fost alături de cetățenii eleni, oferindu-le tot sprijinul și toată priceperea pe care o aveau. La întoarcerea în România, pompierii au fost felicitați și de premierul Florin Cîțu pentru efortul depus.
Pe pagina sa, într-o postare publică, prim-ministrul Florin Cîțu a declarat următoarele: „A fost o onoare să mă pot întâlni cu pompierii care au revenit din misiunea în Grecia. Îi felicit pentru efortul depus acolo și îi asigur că au un partener în Guvernul României. Mă voi asigura că primesc în continuare sprijinul de care au nevoie pentru dotarea cu tehnică de intervenție performantă.”
De asemenea, tot pentru siguranța cetățenilor, Florin Cîțu i-a propus președintelui Klaus Iohannis să trimită un avion pentru a-i aduce acasă pe cei 35 de români aflați în acest moment în Afganistan. Aceștia sunt în siguranță pentru moment, însă nu mai pot rămâne mult timp acolo.

Article Categories:
ACTUAL