vineri, septembrie 22, 2023
AcasăACTUALPRINS CU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ

PRINS CU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ

Un cetățean român, care transporta în autoturism produse de contrabandă, a fost descoperit în trafic de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.
În urma unei acțiuni de combatere a contrabandei cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au oprit în trafic un cetătean in varsta de 52 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot.

În urma efectuării controlului asupra maşinii, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în portbagajul acestuia, cantitatea de 520 pachete țigări diferite mărci, fără marcaje fiscale, şapte litri alcool și şapte cutii cu tutun, în greutate totală de 750 g”, a precizat Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Bunurile, în valoare totală de 6.826 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ARTICOLE SIMILARE