ȘIMIANUL JOACĂ DOAR LA VICTORIE!

Autor

Viitorul Șimian speră ca din a treia încercare să obțină prima victorie în Liga a III-a. După disputele cu Jiul Petroșani (2-2) și CSM Reșița (1-2), în weekend, urmează duelul de pe teren propriu împotriva celor de la Viitorul Pandurii 2 Târgu Jiu. Atât mehedințenii, cât și gorjenii, nu au cunoscut gustul victoriei în debutul de sezon și, mai mult ca sigur, se anunță un meci extrem de antrenant. Nu mai sunt acceptați pași greșiți, astfel că Viitorul Șimian joacă doar la victorie. 

Partida cu satelitul divizionarei secunde din Gorj este programată sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu-Severin.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească spectatorii:

Intrarea pe stadion este liberă și se face conform normelor sanitare în vigoare. Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete), rezultat negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore), rezultat negativ al unui test rapid antigen (nu mai vechi de 24 de ore) sau dovada trecerii prin boală (pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării).

Article Categories:
ACTUAL