TRANSPORT AGABARITIC PE RUTA SIBIU- PORȚILE DE FIER 1

Autor

În perioada 20 – 29 septembrie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Sibiu – A1 SB – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64 – Drăgășani – DN67B – DN65C – Craiova – DN56 – Maglavit – DN56A – Șimian – DN6 – CDTS – DN6 – DN6A – Porțile de Fier 1.

Vehiculul transportă un transformator. Lățimea maximă a vehiculului este 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. 

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/cnadnr/.

Article Categories:
ACTUAL