VIRGIL POPESCU A PARTICIPAT LA CEA DE-A 29-A EDIȚIE A LUCRĂRII „CARTA ALBĂ A IMM-URILOR DIN ROMÂNIA”

Autor

Virgil Popescu, ministrul interimar al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a participat astăzi, 29 septembrie, la evenimentul de lansare a celei de-a 19-a ediții a lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România”. În cadrul acestuia, ministrul Virgil Popescu a anunțat relansarea Măsurii 1 – granturi pentru microîntreprinderi, la jumătatea lunii octombrie, precum și trecerea Măsurii 3 la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Într-o postare publică pe pagina sa oficială, Virgil Popescu, ministrul interimar al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a declarat că

În ceea ce privește Măsura 2, am constat o serie de blocaje în efectuarea plăților, deși fondurile de la această măsură au fost suplimentate cu cele alocate inițial pentru Măsura 3 și cu toate acestea Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene susține că nu sunt suficiente pentru a plăti toate cererile de finanțare eligibile. De aceea i-am rugat pe cei de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene să găsească soluții astfel încât toți aplicanții să primească bani. Totodată, am transmis că schema HoReCa se află în etapa de evaluare a dosarelor, iar în scurt timp se vor demara plățile.

Article Categories:
ACTUAL