sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăPOLITICVirgil Popescu s-a retras din competiția pentru funcția de prim - vicepreședinte...

Virgil Popescu s-a retras din competiția pentru funcția de prim – vicepreședinte PNL

Liberalii s-au reunit vineri, 27 mai, la ședința Consiliului Național pentru a-și alege secretarul general, prim – vicepreședintele și vicepreședintele pe apărare. La funcția de prim – vicepreședinte candida președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și președintele PNL Giurgiu Dan Motreanu. Mehedințeanul a anunțat însă pe scenă că se retrage.

Împreună” nu este doar un slogan pentru mine, ci un principiu în baza căruia acționez, inclusiv în echipa Partidului Național Liberal. Astăzi am anunțat că mă retrag din competiția internă pentru funcția de prim – vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Am preluat organizația PNL Mehedinți în 2013 și nu a fost ușor într-un fief PSD. În prezent, alături de colegii mei, am obținut la ultimele alegeri 35% și avem jumătate din parlamentarii din Mehedinți. Sunt ministru al Energiei într-o perioadă extrem de complicată: război la graniță, criză a gazelor, criză energetică. Zilnic suntem puși în fața unor noi provocări și trebuie să luăm cele mai bune decizii. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Nu a fost ușor să mă înscriu într-o cursă împotriva lui Dan Motreanu, am făcut multe campanii împreună. De aceea cred este cel mai bine și mai înțelept ca Dan să intre în biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului. Mă bucur că suntem toți de acord că unitatea partidului stă în forța noastră, să fim cât mai mulți, să fim implicați. Dan Motreanu este un liberal mai vechi decât mine, a participat și a tras tot timpul la frâiele PNL. Împreună putem face mult mai multe, mai ales că în 2024 ne așteaptă peste 4 rânduri de alegeri. Mă bazez în continuare pe sprijinul colegilor din PNL.”Împreună” nu este doar un slogan pentru mine, ci un principiu în baza căruia acționez, inclusiv în echipa Partidului Național Liberal. Astăzi am anunțat că mă retrag din competiția internă pentru funcția de prim – vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Am preluat organizația PNL Mehedinți în 2013 și nu a fost ușor într-un fief PSD. În prezent, alături de colegii mei, am obținut la ultimele alegeri 35% și avem jumătate din parlamentarii din Mehedinți. Sunt ministru al Energiei într-o perioadă extrem de complicată: război la graniță, criză a gazelor, criză energetică. Zilnic suntem puși în fața unor noi provocări și trebuie să luăm cele mai bune decizii. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Nu a fost ușor să mă înscriu într-o cursă împotriva lui Dan Motreanu, am făcut multe campanii împreună. De aceea cred este cel mai bine și mai înțelept ca Dan să intre în biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului. Mă bucur că suntem toți de acord că unitatea partidului stă în forța noastră, să fim cât mai mulți, să fim implicați. Dan Motreanu este un liberal mai vechi decât mine, a participat și a tras tot timpul la frâiele PNL. Împreună putem face mult mai multe, mai ales că în 2024 ne așteaptă peste 4 rânduri de alegeri. Mă bazez în continuare pe sprijinul colegilor din PNL”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Dan Motreanu a rămas singurul candidat. Pentru funcția de vicepreședinte pentru apărare s-au retras Ben – Oni Ardelean și Sorin Moldovan. În competiție au rămas Virgil Chițac și Virgil Guran.

ARTICOLE SIMILARE