Dacian Cioloș și-a anunțat demisia de la șefia USR, iar preşedinte interimar este deputatul CătălinDrulă. Acesta a transmis marți, 8 februarie, că membrii formaţiunii au datoria de a continua proiectul politic.

Suntem astăzi, singurul partid democratic de Opoziţie. Fără Dacian Cioloş şi Dan Barna, această fuziune nu ar fi existat. Avem datoria să continuăm acest proiect. USR continuă să fie un reper de transparenţă şi deschidere pe scena publică din România”, a mai spus Cătălin Drulă, arătând că este mândru că este membru USR. Am mare încredere în viitorul acestui partid, Prioritatea mea este unitatea partidului”, a mai declarat președintele interimar.

Cătălin Drulă a precizat că vor veni cu soluții concrete.

Vom lupta cu un sistem corupt şi inept, care face o prioritate din clientelism, nu din bunăstarea ţării. Vom arăta unde se risipeşte resursa bugetară şi vom veni cu soluţii concrete pentru a acoperi aceste găuri negre. Vom avea pentru fiecare minister şi agenţie o echipă de monitorizare care e mai mult decât un guvern din umbră. USR va face opoziţie pe tot terenul şi imediat cum situaţia epidemiologică o va permite, ne veţi vedea din nou în stradă. Ne reconectăm la oameni, facem opoziţie, propunem politici publice reformiste şi pregătim guvernarea din 2024. Toate aceste proiecte – şi altele, despre care vom vorbi în perioada următoare, sunt deja în pregătire. Vom munci uniţi ca să oferim României alternativa pe care o merită”, a mai declarat președintele interimar.

Related Posts